Health

Cum să îți revii în formă după naștere

Nu îți mai recunoști corpul și vrei să știi cum să îți revii în formă după naștere? Sunt câteva lucruri pe care le poți face pentru a scăpa de kilogramele în plus și de pielea în exces.

Ca regulă, revenirea în formă de după naștere durează aproximativ un an, dar totuși acest lucru depinde de la persoană la persoană. Unii își revin mai repede, alții mai greu, însă nu uita că fiecare femeie are un proces al ei pe care nu este nevoie să îl grăbească.

Chiar și așa, iată câteva lucruri pe care poți să le faci pentru a-ți reveni în formă după naștere mai repede.

Tratamente corporale

Există câteva tratamente corporale care pot grăbi procesul de slăbire și netezire a pielii folosit de o mulțime de paciente post partum. 

Tratament Lymphastim

Drenajul limfatic te poate ajuta în mai multe feluri chiar și în afara procesului de slăbire. 

  • Drenajul limfatic îmbunătățește circulația limfatică și sanguină
  • Elimină reziduurile metabolice, reduce edemul și tratează sindromul picioarelor grele.
  • Acesta este benefic și pentru menținerea unei stări generale de bine.
  • Procedura aduce organismului beneficii nu doar la nivelul circulației limfatice și sangvine, ci contribuie și la eliminarea reziduurilor metabolice
  • Reduce acumularea de lichid seros în țesuturi
  • Tratează sindromul de picioarele grele.

Aplicatorii speciali ai aparatului au până la 24 de compartimente suprapuse, ceea ce asigură un masaj blând, care stimulează circulația naturală a limfei în corp. Aparatul poate fi folosit la mai multe tratamente precum: detoxifiere, reducere de volum, sindromul picioarelor grele, anti-celulită, regenerarea pielii și a organismului.

Onda slăbire localizată

Unul dintre cele mai de succes tratamente în procesul de slăbire este cel de slăbire localizată ce folosește tehnologia Coolwaves a sistemului Onda, care este extrem de eficientă în reducerea acumulărilor localizate de grăsime din zone precum abdomen, spate, brațe, coapse sau fese, fără pic de durere sau efort.

  • Microundele Coolwaves™ tratează celulita chiar și în cele mai avansate stadii, indiferent de laxitatea pielii.
  • Aparatul distruge membranele celulelor grase, responsabile de apariția celulitei.
  • Procedura nu este dureroasă, nu are efecte secundare, fiind sigură și confortabilă pentru pacienți, care sunt entuziasmați de acest tratament inovator.

Acest tratament este recomandat pentru persoanele care doresc să scape de acumulările localizate de grăsime din zone precum abdomen, spate, brațe, coapse sau fese. De asemenea, acest tratament vizează pacienții care doresc să scape de pielea cu aspect neuniform. Microundele speciale ale sistemului ONDA induc contracția imediată a fibrelor de colagen și stimulează producerea de colagen nou. Procesul face țesuturile mai compacte, tonifiate, cu aspect uniform.

Sportul

Știm, nu ai timp să mergi la sală sau alergat când ai un copil mic de care să te ocupi, dar asta nu înseamnă că nu trebuie să îți faci timp pentru tine. 15 minute de urcat scări sau făcut abdomene pot face minuni. Ba chiar poți să ieși la plimbare cu cel mic, lucru care ajută la fel de mult. Ceea ce contează este să ne punem din nou corpul în mișcare.

Mâncarea

Mâncarea sănătoasă este important atât în timpul sarcinii cât și după. O dietă echilibrată cu fructe și legume, dar și cu paste și carne, este esențială pentru o revenire sănătoasă după naștere. Asta nu înseamnă că nu ne putem bucura de ocazionala ciocolată sau înghețată. Până la urmă ne fac viața mai frumoasă.

Nu uita însă să ai răbdare și să îi dai corpului tău timp să se vindece. Până la urmă a făcut un lucru uimitor ce îl schimbă definitiv. Bucură-te de viața ta post-partum și de copilul tău fără să te neglijezi.

La Lavanda Sky te așteptăm la o zi plină de răsfăț care să te și ajute să scapi de kilogramele în plus. Te poți programa aici, dar ne poți contacta și pe Facebook sau Instagram pentru mai multe detalii. Te așteptăm!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *