Tratament Lymphastim

Sedentarismul este o problemă comună în ziua de azi. Petrecem multe ore în picioare sau la birou, ceea ce duce la picioare umflate, celulită și multiple probleme de natură estetică. Drenajul limfatic este recunoscut în prezent ca una dintre terapiile corporale cu efecte benefice majore asupra sănătății organismului.

Top Beneficii

⦾ Drenajul limfatic îmbunătățește circulația limfatică și sanguină

⦾ Elimină reziduurile metabolice, reduce edemul și tratează sindromul picioarelor grele.

⦾ Acesta este benefic și pentru menținerea unei stări generale de bine.

⦾ Procedura aduce organismului beneficii nu doar la nivelul circulației limfatice și sangvine, ci contribuie și la eliminarea reziduurilor metabolice

⦾ Reduce acumularea de lichid seros în țesuturi

⦾ Tratează sindromul de picioarele grele.

Cum funcționează

Aplicatorii speciali ai aparatului au până la 24 de compartimente suprapuse, ceea ce asigură un masaj blând, care stimulează circulația naturală a limfei în corp. Aparatul poate fi folosit la mai multe tratamente precum: detoxifiere, reducere de volum, sindromul picioarelor grele, anti-celulită, regenerarea pielii și a organismului.

Recomandarea Lavanda Sky

Tratamentul este potrivit pentru persoanele care stau minimum 8h pe zi la birou, cu un stil de viață destul de sedentar, dar care doresc să scape de aspectul inestetic de celulită și de senzația de “picioare grele”. Organismul tău se va relaxa și se va regenera fără să fie nevoie de o perioadă de recuperare, rezultatele sunt rapide și vizibile, iar procesul de slăbire și remodelare corporală devine mai ușor.

Tarife Tratament Lymphastim

Testimoniale

Întrebări frecvente

Pentru combaterea eficientă a celulitei, tratamentul optim este de 4-5 sedințe/săptămână, în funcție de gradul de celulită al corpului tău și de sensibilitatea țesutului tratat.

Contraindicații: neuropatie și plexopatie acute, edem pulmonar acut, traumă acută a țesuturilor moi, tromboflebită acută, boli cardiovasculare necompensate, epilepsie, erizipel, stări febrile, glaucom, insuficientă hepatică sau renală, boli infecțioase, tromboze venoase profunde cunoscute sau suspectate, limfangită, procese oclusive în zona masajului limfatic, osteosinteză sau înlocuirea articulațiilor în zona tratată, pacemaker, dureri de cauză necunoscută în zona abdominală, graviditate patologică, tumori.