Onda slăbire localizată

Cercetarea și studiile făcute de către Deka au dus la lansarea unui sistem non-invaziv, care distruge în mod specific membrana adipocitului, efect similar cu tratamentul laser. În doar câteva ședințe (de obicei 5-6), tehnologia Coolwaves™ a sistemului ONDA este extrem de eficientă în reducerea acumulărilor localizate de grăsime din zone precum abdomen, spate, brațe, coapse sau fese, fără pic de durere sau efort.

Top Beneficii

⦾ Microundele Coolwaves™ tratează celulita chiar și în cele mai avansate stadii, indiferent de laxitatea pielii.

⦾ Aparatul distruge membranele celulelor grase, responsabile de apariția celulitei.

⦾ Procedura nu este dureroasă, nu are efecte secundare, fiind sigură și confortabilă pentru pacienți, care sunt entuziasmați de acest tratament inovator.

Cum funcționează

ONDA este singurul sistem care folosește microunde Coolwaves™ ce vizează selectiv celulele adipoase pentru a reduce depozitele de grăsime într-un mod sigur, eficient și non-invaziv. Tehnologia aparatului ONDA Deka se bazează pe ghidarea câmpului electromagnetic direct către adipocite cu scopul de a le distruge, în timp ce sistemul integrat de răcire protejează pielea și o ajută să își păstreze elasticitatea. Pacientul are parte de o procedură sigură și confortabilă. Microundele Coolwaves™ pătrund adânc în piele, distrugând membranele celulelor grase subcutanate. Lizatul este drenat semnificativ prin stimularea proceselor metabolice fiziologice (lipoliza macrofagă). Sistemul de răcire integrat în aplicator asigură distrugerea lipocitelor în condiții de siguranță și confort pentru piele.

Recomandarea Lavanda Sky

Tehnologia Coolwaves™ a sistemului ONDA este recomandată pentru persoanele care doresc să scape de acumulările localizate de grăsime din zone precum abdomen, spate, brațe, coapse sau fese. De asemenea, acest tratament vizează pacienții care doresc să scape de pielea cu aspect neuniform. Microundele speciale ale sistemului ONDA induc contracția imediată a fibrelor de colagen și stimulează producerea de colagen nou. Procesul face țesuturile mai compacte, tonifiate, cu aspect uniform.

De ce să alegi tratamentul ONDA

Spre deosebire de alte tehnologii, tratamentul ONDA Slăbire localizată trece prin straturile superioare ale pielii fără a le supraîncălzi.

Tarife tratamentul ONDA

Testimoniale

Întrebări frecvente

Microundele Coolwaves™ trec direct prin straturile superioare fără a le supraîncălzi (absorbția fiind de aproximativ 20% din energia emisă) și își concentrează acțiunea eficientă asupra grăsimii subcutanate care le absoarbe mai mult (aproximativ 80% din energie).

Pentru siguranță sporită și confortul pacientului, aplicatoarele sunt echipate cu sistem integrat de răcire care acționează că o barieră între sursă de alimentare Coolwaves™ și piele. Este creată o pernă termică ce protejează epidermul și dermul, favorizând concentrarea acțiunii adânc în țesut, pe zona vizată. Coolwaves™ nu cauzează roșeață sau disconfort, spre deosebire de electrozii folosiți în sistemele de radiofrecvență.