Onda slăbire localizată

Te numeri printre persoanele care-și doresc o siluetă de invidiat, dar nu au timp de petrecut în săli de forță? Sau, poate, efortul fizic îți este contraindicat din motive medicale? Nu vrei să îți extenuezi organismul cu zeci de diete și programe de exerciții mult prea complicate?

Să știi că există o alternativă fiabilă: tratamentul de slăbire localizată cu tehnologia ONDA, care are la bază principiul de funcționare Coolwaves.

Top Beneficii

⦾ Microundele Coolwaves™ tratează celulita chiar și în cele mai avansate stadii, indiferent de laxitatea pielii.

⦾ Aparatul distruge membranele celulelor grase, responsabile de apariția celulitei.

⦾ Procedura nu este dureroasă, nu are efecte secundare, fiind sigură și confortabilă pentru pacienți, care sunt entuziasmați de acest tratament inovator.

Ce semnifică tratamentul de slăbire localizată cu tehnologia ONDA?

Tehnologia ONDA Coolwaves este unul dintre elementele inovative ale medicinii estetice din ultimul deceniu. Premiat la Monaco cu titlul „Anti-Aging & Beauty Trophy”, aparatul ONDA este instrumentul de top destinat tratamentului de slăbire localizată, care oferă siguranță și rezultate de la prima ședință.

Slăbirea localizată presupune utilizarea microundelor speciale Coolwaves pe anume zone cu țesut adipos excesiv, în acest fel fiind înlăturată grăsimea în surplus și tonifiat țesutul muscular. Este un tratament non invaziv, fără durere și extrem de eficient. Comparativ cu prototipurile simple de aparate cu microunde, care acționau doar la suprafața țesuturilor și doar asupra stratului adipos format din retenția de apă, aparatul ONDA Coolwaves are un sistem preferențial și ajustabil de funcționare. Prin urmare, acesta acționează pe o frecvență de 2,45 GHz, comparativ cu predecesorii săi, care aveau un diapazon de doar 0.01-0.04 GHz. Grație forței de acțiune, aparatul acționează corespunzător și ajunge în cele mai problematice zone, înlăturând grăsimea acumulată și corectând relieful muscular.

Recomandarea Lavanda Sky

Tehnologia Coolwaves™ a sistemului ONDA este recomandată pentru persoanele care doresc să scape de acumulările localizate de grăsime din zone precum abdomen, spate, brațe, coapse sau fese. De asemenea, acest tratament vizează pacienții care doresc să scape de pielea cu aspect neuniform. Microundele speciale ale sistemului ONDA induc contracția imediată a fibrelor de colagen și stimulează producerea de colagen nou. Procesul face țesuturile mai compacte, tonifiate, cu aspect uniform.

Ce probleme rezolvă tratamentul de slăbire localizată cu tehnologia ONDA?

Tehnologia ONDA Coolwaves a dat startul unor tratamente eficiente destinate persoanelor cu probleme de greutate, iar spectrul acțiunii sale este destul de larg, ținând cont de necesitățile fiecărui pacient în parte. Prin urmare, problema numărul unu pe care o rezolvă este volumul exagerat de țesut adipos în anumite zone (de exemplu fie abdomen, fie șolduri, fie brațe) prin slăbirea localizată.

Grație undelor Coolwaves, celulele de grăsime subcutanată sunt distruse instantaneu, iar simularea proceselor naturale de lipofiză permite drenarea eficientă a reziduurilor apărute, iar sistemul de răcire încorporat în aparat permite distrugerea lipocitelor rapid, eficace și fără durere.

Respectiv, dacă ai porțiuni ale corpului cu depuneri de grăsime: șolduri, fese, abdomen, poți să mergi pe rezolvarea problemelor punctat, pe pași, cu examinarea fiecărei zone în parte, lucru pe care nu-l poți obține nici prin regim alimentar, nici prin sport, oricât efort ai depune.

Cum să te pregătești de procedură?

Ca și orice altă procedură de salon, slăbirea localizată cu tehnologia ONDA Coolwaves cere respectarea unor rigori până la demararea tratamentului propriu – zis:

 • Prima și cea mai importantă regulă este să eviți expunerea solară cu 7 zile până la începerea tratamentului. În acest fel, pielea va fi intactă, iar stratul adipos va fi pregătit pentru realizarea procedurii;
 • A doua regulă este să eviți folosirea produselor hidratante cu 48 de ore înainte de tratament, acest lucru permițând activarea corectă a microundelor în țesuturile cu grăsime;
 • A treia regulă este hidratarea corespunzătoare cu lichide. Este oportun să bei 2 – 3 litri de apă pe zi pentru o drenare eficientă a lichidelor interstițiale. Acest ritual poate fi început cu 2-3 zile înainte de procedura propriu-zisă;
 • A patra regulă este evitarea machiajului și a produselor de îngrijire (uleiuri, creme, highlight-uri etc.) pe zona supusă tratamentului. În acest fel, pielea va respira și se va oxigena corect, permițând drenajul corect de lichide;
 • A cincea regulă este să elimini orice fel de bijuterii de pe corp, pentru a evita arsurile cauzate de metalul supraîncălzit;
 • A șasea regulă este să epilezi zona supusă tratamentului, dacă există păr în exces;
 • A șaptea regulă ține de istoricul medical și medicamentos, despre care trebuie să discuți cu medicul care va efectua procedura.

Toate aceste reguli respectate corespunzător vor eficientiza tratamentul și îți vor permite să vezi rezultatul mai repede decât te aștepți. Întreaga informație, precum și aspectele individuale le vei afla din discuția cu medicul, în consultație preliminară.

Îngrijire post - procedură

Zona supusă tratamentului cu microunde Coolwaves poate fi ușor iritată pe parcursul a circa două săptămâni, dar acest aspect este individual la fiecare persoană. Și după finalizarea fiecărei proceduri, urmează să ții cont de anumite reguli, astfel încât organismul tău să își revină rapid la starea normală. Iată care sunt acestea:

 • Fă un masaj ușor pe zona tratată câte 5-10 minute de 2 ori pe zi, astfel vei reactiva circulația sangvină și drenajul se va realiza corespunzător.
 • Evită expunerea la soare pentru o perioadă de minim 2 zile după tratament.
 • În cazul în care locul tratat este înroșit, atunci este cazul să eviți dușurile lungi și fierbinți. Optează pentru băi călduțe, fără diferențe majore și bruște de temperatură.
 • Ține o dietă echilibrată, bogată în vitamine, dar cu indice glicemic cât mai jos. Nu uita că procesele pornite în cadrul slăbirii localizate vor continua natural și după sfârșitul tratamentului, prin urmare este normal să te alimentezi corect.
 • Recomandarea specialiștilor este ca procedurile să fie realizate la un interval de minim două săptămâni între ele, pentru a nu stresa prea tare organismul și a-i permite să se restabilească.

Alege să ai un corp sănătos, frumos, tonifiat fără compromisuri, grație tehnologiei ONDA Coolwaves și vei fi gata de sezonul cald oricând.

Cabinetul Lavanda Sky îți oferă tratamentul corespunzător, grație expertizei și profesionalismului de care dau dovadă specialiștii noștri. Vei fi, deci, consiliat și ți se vor oferi toate informațiile de rigoare pentru a te pregăti corespunzător de tratament.

Contactează-ne și beneficiază de cel mai bun preț și de consultația unui medic specialist din cadrul echipei Lavanda Sky.

Testimoniale

Întrebări frecvente

Microundele Coolwaves™ trec direct prin straturile superioare fără a le supraîncălzi (absorbția fiind de aproximativ 20% din energia emisă) și își concentrează acțiunea eficientă asupra grăsimii subcutanate care le absoarbe mai mult (aproximativ 80% din energie).

Pentru siguranță sporită și confortul pacientului, aplicatoarele sunt echipate cu sistem integrat de răcire care acționează că o barieră între sursă de alimentare Coolwaves™ și piele. Este creată o pernă termică ce protejează epidermul și dermul, favorizând concentrarea acțiunii adânc în țesut, pe zona vizată. Coolwaves™ nu cauzează roșeață sau disconfort, spre deosebire de electrozii folosiți în sistemele de radiofrecvență.

Tarife tratamentul ONDA