Dermal Infusion

De câte ori nu am vrut să facem un tratament facial sau corporal, dar nu am făcut-o fiindcă ne-am gândit că nu avem timpul necesar să așteptăm ca pielea să se recupereze? Acum nu mai e nevoie să aștepți! Cu Dermal Infusion, poți să îți continui ziua, imediat după tratament! Fără să fii nevoită să stai în casă! Pielea ta va arăta mai luminoasă și mai întinerită, iar fața și corpul tău se vor simți mai bine datorită tehnologiei folosite de acest tratament!

Top Beneficii

⦾ Exfoliere intensă – revigorează și reînnoiște țesutul

⦾ Extracție – curățare profundă a tuturor impurităților

⦾ Drenaj limfatic – ajută la detoxifierea țesutului

⦾ Tratament complet – facial și corporal, cu efect de volumizare care durează până la 72 de ore

⦾ Îmbunătățirea circulației – ajută la hidratarea celulară și la funcțiile pielii

⦾ Non-Invaziv, fără timp de recuperare – pacientul își poate relua imediat activitățile zilnice

Cum funcționează

Dermal Infusion realizează o restructurare simultană și infuzie de ser în momentul maxim de receptivitate de pielii!

Dermal Infusion beneficiază de un aplicator patentat, cu acțiune simultană. Camera pneumatică de pe vârful aplicatorului, creează la contactul cu pielea o aspirație în buclă închisă, ridicând instantaneu pielea pentru extracție și abraziune, de către un vârf de diamant exfoliant încastrat. În același timp, presiunea pneumatică infuzează pielea cu seruri bogate.

Acest proces nu este secvențial, ci simultan! Este modul în care tehnologia Dermal Infusion elimină diferențele de timp dintre exfoliere și aplicarea serului, pentru o receptivitate și o retenție optimă a pielii.

INFUZARE & EXFOLIERE SIMULTAN – SERURI PRO-INFUSION

CUM? Prin infuzarea serurilor în piele în momentul exfolierii, pielea experimentează o penetrare maximă a ingredientelor active la adâncimi optime ale pielii și o receptivitate sporită a absorbției serice și a retenției la un nivel mai profund.
Seruri profesionale pentru afecțiuni specifice. Cheia tehnologiei Dermal Infusion constă în linia sa de seruri speciale și profesionale Pro-Infusion. Fiecare ser este rezultatul unei cercetări avansate în domeniul științei îngrijirii pielii și este conceput pentru a trata o anumită afecțiune specifică a pielii.
OLUMIZARE SI RESURFACING

Recomandarea Lavanda Sky

Personalizabil pentru toate tipurile de piele si pentru diverse probleme ale tenului: Ten deshidratat, cu linii și riduri fine,  ten acneic, cicatrici postacneice, ten gras, cu pori măriți, texturi neuniforme, hiperpigmentări (post-operatorii, melasmă, lentigo)
Acest tip de tratament poate fi făcut înainte de evenimente importante, cum ar fi nuntă sau zile de naștere, deoarece nu doar curăță tenul ci și volumizează pielea până la 70%! Dermal Infusion te va face să radiezi în cele mai frumoase zile din viața ta!

Tarife Dermal Infusion

Testimoniale