Cos de cumparaturi inchide

Laserul ND: Yag – tehnologie inovatoare pentru o piele sănătoasă

Deseori, din cauza factorilor externi, precum poluarea, expunerea excesivă la razele ultraviolete, acțiunea radicalilor liberi, sau interni, precum metabolismul lent sau dereglări ale sistemului sangvin, pielea are de suferit și devine sensibilă. Pentru astfel de situații, oamenii de știință au creat o tehnologie inovatoare, care permite corectarea deficiențelor pielii și îi reîntoarce aspectul sănătos – laserul Nd: Yag.

1. Ce reprezintă tehnologia cu laser Nd: Yag?

Din însăși denumirea acestei tehnologii aflăm despre următoarea componență: laser neodymium-doped yttrium aluminium garnet. Laserul Nd: Yag este, de facto, un soi de cristal solid utilizat pentru tratarea porțiunilor de piele în scopuri estetice și medicale. Tehnologia are o lungime de undă de circa 1064 de nm și poate penetra stratul subcutanat până la o adâncime de circa 10 mm. Prin urmare, este unul dintre cele mai performante și sigure lasere utilizate în dermatologie și estetică, astfel încât acționează eficient fără a leza epiderma.

Principiul de funcționare al acestui laser implică acțiunea ionilor, dopantul neodymium înlocuind o parte din ionii Ytriu, asigurând astfel o absorbție bună la nivel de apă și hemoglobină. Totodată, laserul are 2 lungimi de undă disponibile: cea standard de 1064 nm, în spectru infraroșu, care se utilizează pentru corectarea leziunilor profunde ale pielii și cea de 532 nm potrivită în tratamentul leziunilor superficiale ale epidermei.

2. Ce probleme rezolvă laserul Nd: Yag?

Datorită capacității sale tehnice și a puterii de acțiune, laserul Nd: Yag rezolvă atât probleme de ordin estetic, cât și medicale, fiind un instrument perfect pentru activitatea unei clinici.

În serviciile noastre, laserul Nd: Yag este utilizat pentru soluționarea următoarelor servicii: 

 • Lentigo: pete hiperpigmentate (cafenii, maronii sau brune) plane sau ușor elevate cu margini clar delimitate pe piele. Carența survine ca rezultat al acumulării excesive de melanocite, celule răspunzătoare de pigmentația cutanată. Poate apărea atât la persoanele în etate, cât și la tinerii cu predispoziție.
 • Angiokeratom: grupare de vase dilatate, provocată de dezechilibrul metabolismului glicolipidelor.
 • Telangiectazii: dilatare a vaselor mici sau terminale, care apare de obicei pe nas și pe pomeții obrajilor, dar și pe picioare.
 • Granulom piogen: hemangiom în formă de ciupercă pe piele, cu mărime până la 1 cm.
 • Nev spider: grupare de vase de sânge mici, dilatate, care sunt localizate aproape de suprafața pielii.
 • Venectazii: dilatații patologice și permanente ale venelor ce aparțin sistemului venos superficial.
 • Hemangiom: pată violacee care are o constituție plată.
 • Foliculită: afecțiune comună a firelor de păr cauzată de bacterii sau infecții fungice.
 • Tonifiere a țesutului: creșterea elasticității pielii prin stimularea naturală a producției de colagen și elastină.
 • Verucci plantare / plane / vulgare: mici excrescențe pe piele.
 • Keratoza seboreică: leziuni keratinocitare care apar ca o umflătură care prezintă o suprafață aspră.
 • Onicomicoza: cunoscută drept “ciuperca unghiei”, începe prin apariția unei pete albe sau galbene sub vârful unghiei și poate duce la decolorarea, îngroșarea și fărâmițarea unghiei.

Testimoniale

Asteptam de mult timp un aparat care sa dea rezultate asa bune pentru epilare definitiva. Am fost la 3 sedinte pentru zona picioarelor si 3 pentru axile si pot spune ca a fost o experienta mult mai placuta decat ma asteptam. Mi s-a explicat de la inceput tot procesul si cum actioneaza aparatul, iar personalul a fost foarte amabil. Recomand si voi reveni cu drag
A. Pop
Am fost la prima sedinta de epilare definitiva la lavanda sky. Am fost in septembrie.Vreau sa va zic ca eu am mai fost la epilare definitiva cu ipl fara nici un rezultat si am incercat si 4 sedinte de dioda .Dar rezultatele care le am aici dupa o singura sedinta nu le-am avut nicaieri.Vreau sa le multumesc , incepand cu doamnisoara dermatolog care a avut rabdare si mi-a explicat la consult 2 ore ce inseamna epilarea definitiva si la ce trebuie sa ma astept
V. Bujor
Raportul calitate preț este foarte bun. Rezultatele se vad foarte repede, chiar după prima ședință. Condițiile în care se face Epilarea definitiva sunt foarte bune: curățenie, igienă în timpul tratamentului, iar echipa de fete este extraordinară, mereu draguțe și zâmbitoare. Pentru orice nelămurire avuta au fost tot timpul amabile și mi-au oferit lămuririle necesare.
C. Kallo

3. Pregătirea pentru procedură, procedura și perioada post - procedură

Grație versatilității sale, laserul Nd:Yag nu necesită pregătiri suplimentare, cu excepția evitării expunerii la soare cu minim 4 săptămâni înainte de procedura prestabilită. În timpul procedurii, clientul va primi ochelari de protecție și va resimți o senzație de rece pe suprafața supusă tratamentului.

În mod normal, după procedură poate apărea un ușor edem, care se va retrage timp de câteva zile. În eventualitatea în care unele leziuni ale pielii nu dispar după prima procedură, atunci repetarea acesteia poate fi realizată în intervalul de 1-2 luni, conform indicațiilor  oferite de specialiștii noștri.

Procedura cu laser ND:Yag este contraindicată:

 • Femeilor însărcinate;
 • Persoanelor bolnave de epilepsie;
 • Persoanelor care iau tratamente anticoagulante și fotosensibilizante (de exemplu, cei care suferă de lupus).

4. Contraindicațiile tratamentului Motus AY -  Tratamente Dermatologice

NU POT FI TRATAȚI pacienții care se încadrează în următoarele categorii:

 • boli fotosensibile (ex. lupus eritematos) sau afecțiuni dermatologice ale tegumentului care urmează a fi tratat;
 • consumul recent al unor medicamente fotosensibile;
 • expunerea recentă la ultraviolete (soare, solar);
 • tratamente recente de exfoliere a tegumentului care urmează a fi tratat (peeling-uri chimice recente);

Recomandarea Lavanda Sky

Vrei să te bucuri de o piele sănătoasă și să scapi de leziuni fără pic de durere? Este momentul să-ți faci o programare la o ședință cu laser ND: Yag.

Contactează-ne și beneficiază de cel mai bun preț și de consultația unui medic specialist din cadrul echipei Lavanda Sky.

Lavanda Sky - frumusețea pe care o meriți!

Scroll To Top


  Nu uita sa te abonezi la newsletter pentru a fi la curent cu ultimele noutati si reduceri

  Sidebar