Tratament Oxigen Hiperbaric

După cum bine știm, oxigenul este sursa vieții pe Pământ! Folosit în tratamentele de înfrumusețare, acesta readuce viața și tinerețea tenului nostru. Tratamentul cu oxigen hiperbaric este cunoscut pentru efectele rapid vizibile de întinerire a tenului, diminuează ridurile și amplifică producția de colagen esențială pielii, pentru un aspect al pielii vizibil mai ferm, care debordează de sănătate.

Top Beneficii

⦾ Lifting instant

⦾ Luminozitate și estompare a ridurilor

⦾ Hidratare intensă

⦾ Stimularea de colagen nou și elastină

⦾ Fermitate cutanată

⦾ Reducere semnificativa a ridurilor;

Cum funcționează

Cu ajutorul unui aerograf, prin intermediul presiunii hiperbarice, substanțele active și moleculele de oxigen sunt împinse și dispersate în mod egal în straturile adânci ale pielii, stimulând astfel producția a două proteine esențiale pentru menținerea vitalității pielii: elastina și colagenul. Acest tratament este non-invaziv, nu deține efecte secundare și oferă rezultate vizibile chiar de la prima ședință.

Recomandarea Lavanda Sky

Procedura non-invazivă cu oxigen hiperbaric este potrivită pentru orice tip de piele, în special pentru tenul uscat, vizibil afectat de îmbătrânirea prematură și de factorii externi din viața de zi cu zi. Tratamentul reduce vizibil ridurile și aspectul îmbătrânit al pielii, amplificând producția de colagen, care se diminuează odată cu înaintarea în vârstă.

Tarife tratament oxigen hiperbaric

Testimoniale

Întrebări frecvente

Da. Tratamentul facial cu Oxigen Hiperbaric se va observa încă de la prima ședință, pielea fiind vizibil mai luminoasă și fermă, profund hidratată și revitalizată.

Se recomandă 5-7 zile între tratamente, iar pentru întreținere, recomandăm doar 1 ședință / lună.

Tratamentul nu este recomandat persoanelor care suferă de cancer de piele, eroziuni ale pielii, diabet, inflamații și infecții ale pielii. Totodată, acesta nu se efectuează dacă nu au trecut minimum 6 luni de la încheierea tratamentului anti-acnee (Roacutanne, Itozek, Tetrarysal).