Epilare definitivă

Din ce în ce mai multe paciente au experimentat avantajele îndepărtării nedureroase, rapide şi eficiente ale firelor de păr cu laser. Dintre toate metodele disponibile în prezent, celele bazate pe laser Alexandrite s-au dovedit a fi cele mai fiabile, sigure şi, în acelaşi timp, uşor de utilizat. Rata foarte bună de penetrare a pielii, comparativ cu alte metode de epilare, îndepărtează chiar și firele de păr fine, subţiri, cum ar fi cele cu localizare facială, fiind utilizat pentru toate tipurile de păr, din toate zonele corpului. În plus, pacienții se pot bucura de o experiență fără durere și mult mai eficientă.

Top Beneficii

⦾ Sistemului de răcire la contact cu pielea și mișcările repetate cu impulsuri la putere redusă, induc o încălzire graduală, evitând durerea și efectele secundare

⦾ Pe toate tipurile de piele, chiar și pe piele bronzată sau păr deschis la culoare

⦾ Se poate realiza inclusiv pe timpul verii

⦾ Singurul sistem eficient pentru toate tipurile de păr (și in cazul persoanelor blonde și cu fire subțiri de păr)

⦾ Penetrează foarte bine pielea în comparație cu alte metode de epilare

⦾ Poate trata zone extinse ale corpului precum pieptul sau spatele

Cum funcționează

Lumina pătrunsă în piele este absorbită de melanină (pigmentul firului de păr), transformată în căldură și condusă până la rădăcină, unde distruge celulele germinative. Epilarea definitivă este în realitate o epilare semipermanentă, această metodă reușind să reducă firele de păr cu până la 92%. Rezultatele durează aproximativ 6-7 ani, însă chiar și după această perioadă, firele de păr vor fi subțiri și rare, greu de observat. Înainte să te prezinți la programare ai nevoie de o pregătire atentă pentru a obține rezultatele dorite: Nu folosi metode de epilare care smulg rădăcina firelor de păr, deoarece epilarea definitivă acționează asupra rădăcinii de păr. Evită expunerea la soare sau vizitele la solar cu cel puțin o săptămână înainte. Nu folosi creme care conțin alcool, produse cosmetice sau orice alte produse pe zonele ce urmează a fi epilate. Nu merge la saună înainte cu 24 de ore înainte de tratament.

Recomandarea Lavanda Sky

Această procedură funcționează la fel de bine atât pe femeile cu păr închis la culoare, cât și pe cele care au firul de păr blond și subțire, efectele fiind de lungă durată.

De ce să alegi epilarea definitivă

Comparativ cu tehnica de epilare cu IPL, epilarea cu laser se remarcă strict prin procedeul prin care acționează. Acest lucru înseamnă că laserul prezintă o singură lungime de undă, în timp ce IPL utilizează un spectru larg de lungimi de undă a luminii. De aceea, epilarea cu IPL este nespecifică în comparație cu laserul care este specific, motiv pentru care laserul este mai eficient, fiind necesare mai puține ședințe decât în cazul IPL.

Tarife epilare definitivă

Testimoniale

Întrebări frecvente

Cunoscut fiind că părul creşte în mai multe etape (anagen, catagen, telogen), iar radiaţia luminoasă afectează doar foliculii aflaţi în faza de creştere activă, sunt necesare mai multe şedinţe pentru a distruge firele de păr aflate în toate stadiile de creştere. Numărul de sesiuni depinde de diverşi parametri individuali, cum ar fi vârsta, greutatea, sexul, statusul hormonal, eventualele tratamente medicamentoase, zona corpului care urmează a fi tratată, culoarea pielii, grosimea şi culoarea firelor de păr.

Rapiditate crescută: părul nedorit este înlăturat mult mai rapid datorită vârfului de safir. Trecerile repetate pentru porțiunile mici determină încălzirea graduală a părților vitale ale părului, ducând la distrugerea acestuia într-un mod complet lipsit de durere pentru pacienți și fără efecte adverse precum arsurile sau decolorarea.

Da. Laserul de Deka Motus Ax este printre puținele lasere din lume care se poate realiza inclusiv și vara. Este un sistem de epilare cu laser eficient pentru toate tipurile de piele, inclusiv pentru firele de păr blonde și foarte subțiri.

Radiofrecvența corporală nu este indicată în sarcină și alăptare, pe leziuni ale pielii deschise și persoanelor cu deficiențe renale, boli grave (epilepsie, cancer, boli de sânge) persoanelor cu proteze metalice sau purtătoare de stimulator cardiac și femeile purtătoare de sterilet metalic.