Microdermabraziune

Frumusețea nu ține cont de vârstă, știm asta! Cu toate acestea, semnele îmbătrânirii premature ale pielii trebuie tratate din timp, pentru a ne asigura că tenul nostru va rămâne cât mai curat și sănătos de-a lungul anilor. Microdermabraziunea exfoliază celulele moarte ale tenului, lăsând un aspect curat, strălucitor, fără pete pigmentare sau cicatrici rămase în urma acneei.

Top Beneficii

⦾ Regenerează celulele și țesuturile

⦾ Accelerează hidratarea naturală a tenului

⦾ Corectează hiperpigmentările

⦾ Curăță, regenerează și întinerește tenul, redându-i luminozitatea

⦾ Are rezultate excelente în tratamentul acneei și tenului matur

⦾ Îndepărtează straturile superioare de celule moarte și impurități

Cum funcționează

Tratamentul X-Skin Age Microdermabraziune este o procedură de curățare a pielii non-invazivă, care diminuează ridurile fine și combate petele pigmentare. Prin intermediul exfolierii în profunzime a chipului cu particule de diamant, țesuturile pielii se regenerează în mod natural. Aplicatorul aparatului X-Skin Age are 9 capete diamantate, iar curățarea mecanică și oxigenarea țesutului sunt realizate prin aspirația soft ajustabilă.Tenul devine în profunzime revitalizat, curățat și hidratat corespunzător.

Recomandarea Lavanda Sky

Acest tratament este potrivit pentru doamnele și domnișoarele cu tenul afectat și încărcat de poluarea zilnică, care se confruntă cu apariția ridurilor fine, pete pigmentare în urma expunerii la radiațiile solare și care doresc să recapete luminozitatea, elasticitatea și întinerirea rapidă și de durată a tenului.

Tarife microdermabraziune

Testimoniale

Întrebări frecvente

Microdermabraziunea reprezintă o procedură non-invazivă de nivelare a texturii pielii, prin exfolierea și îndepărtarea de celule moarte din epiderm. Prin folosirea unui vârf îmbrăcat în cristale, acest aparat redă luminozitatea tenului, te scapă de ridurile fine și oferă un aspect neted și radiant al chipului.

Înainte de începerea procedurii, specialistul va curăța tenul, pentru a elimina excesul de sebum de la suprafață. Apoi, cu ajutorul unui instrument sub formă de baghetă, diamantele tratează intensiv zonele cu probleme, rezultatele fiind vizibile încă de la prima ședință.

În cazul unui ten cu probleme, se recomandă efectuarea a 4-6 ședințe la 7-14 zile distanță, urmând apoi efectuarea lunară a câte o ședință de întreținere.

Acest tratament nu este recomandat persoanelor cu fragilitate capilară, rozacee activă, piele lezată sau traumatizată, ori cancer de piele.