Tratament Mezoterapie Virtuală

Uneori, aplicarea unei creme nu este suficientă pentru a ne păstra pielea tânără și frumoasă. În mod normal, gradul de penetrare în piele al unei creme este de 5%, lucru care oferă rezultate puțin vizibile, iar gradul de așteptare pentru aceste rezultate fiind mult prea mare. Mezoterapia, în schimb, reduce timpul de așteptare al rezultatelor palpabile și asigură pătrunderea în țesut a cremei cu peste 90%. Astfel, substanțele active intră de 6 ori mai adânc în stratul cornos, de 12 ori mai mult în epidermă și de 40 de ori mai mare în derm. În plus, nu numai penetrarea substanțelor este mai adâncă, dar și cantitatea acestora este mai mare.

Top Beneficii

⦾ Reduce vizibil ridurile, liniile fine, cicatricile, petele pigmentare, cuperoza și acneea

⦾ Îmbunătățește structura și textura pielii

⦾ Stimulează producerea de noi celule ale pielii prin sintetizarea producției de colagen și elastină

⦾ Redă luminozitatea și fermitatea pielii îmbătrânite

⦾ Hidratează și regenerează pielea la nivel celular

⦾ Micșorează vizibil porii

Cum funcționează

Mezoterapia virtuală este cea mai avansată formă de mezoterapie la momentul actual. Această procedură absoarbe substanțele active prin alăturarea a mai multor tehnologii simultan: electroporația, microcurenții, undele sonore HR și fotobiostimularea infraroșu și galben. Electroporatia are la bază impulsuri electrice scurte și controlate, care dilată porii cu până la 400 %. Acest lucru permite absorbția maximală a vitaminelor, mineralelor și aminoacizilor în piele. Astfel, tenul este hrănit și hidratat într-o proporție de 95 %. Mezoterapia virtuală stimulează de asemenea regenerarea celulară, sinteza fibrelor de colagen, hidratează și hrănește la nivel celular țesutul conjunctiv.

Recomandarea Lavanda Sky

Acest tratament de rejuvenare facială este potrivit pentru persoanele care doresc să scape de riduri, pete pigmentare, pori dilatați, cuperoză și acnee. Pielea rămâne luminoasă, fermă și cu un aspect plăcut, odihnit.

De ce să alegi mezoterapia virtuală

Spre deosebire de procedurile dureroase care necesită intervenția acelor, mezoterapia virtuală este o procedură non-invazivă, care nu presupune injectarea sau anestezierea feței, fiind evitat disconfortul cauzat de înțeparea fetei, specific mezoterapiei convenționale.

Tarife mezoterapie virtuală

Testimoniale

Întrebări frecvente

Rezultatele tratamentului nu dispar pur și simplu, dar odată cu trecerea timpului, apar mici riduri și linii de expresie care trebuie estompate prin hrănirea și hidratarea în profunzime a țesutului cutanat. Pentru rezultate susținute și o piele cu un aspect radiant și întinerit sunt necesare ședințe de întreținere lunară de mezoterapie.

Ședințele se fac la un interval de o săptămână, fiind necesare în medie 4-6 ședințe. După încheierea tratamentului, se recomandă efectuarea lunară a unei ședințe de întreținere. Pentru rezultate optime, este indicată realizarea unei ședințe de microdermabraziune facială înaintea tratamentului de mezoterapie.

Mezoterapia facială este contraindicată în cazul unor afecțiuni grave ale pielii și pentru persoanele cu afecțiuni cardiace, epilepsie, diabet, boli hepatice, boli cronice grave, tratament cu steroizi și femeilor însărcinate.

Da, rezultatele se văd de la prima ședință.