Tratament Radiofrecvență Facială

Odată cu înaintarea în vârstă, organismul nostru produce din ce în ce mai puțin colagen în mod natural, lucru care necesită un ajutor suplimentar din partea noastră. Radiofrecvență Facială este o procedură non-invazivă care oferă tenului un efect de lifting instant, accelerează producția naturală de elastină și colagen și oferă pielii dumneavoastră garanția unei tinereți prelungite.

Top Beneficii

⦾ Crește imediat trofismul pielii (fermitatea)

⦾ Regenerează rapid țesuturile

⦾ Reduce rapid retenția hidrică, diminuează vizibil pungile și cearcănele de sub ochi

⦾ Oxigenează și vascularizează țesuturile

⦾ Reduce laxitatea facială (aspectul de “piele lăsată” /piele căzută la nivelul feței, incluziv zona ochilor)

⦾ Reduce semnificativ ridurile

Cum funcționează

Onda Dinamică este un dispozitiv care, prin acțiunea simultană a radiofrecventei pentapolare, ultrasunete și fotobiostimare, încălzește dermul, contractă fibrele de elastină ale pielii și activează efectul de lifting. În același timp, această procedura stimulează intens sinteza de noi fibre de elastină și colagen ce oferă pielii densitate, luminozitate, remodelează conturul feței (lipoliză) și diminuează vizibil ridurile.

Recomandarea Lavanda Sky

Tratamentul este potrivit pentru persoanele cu un ten matur, care au riduri de expresie vizibile și care doresc să reducă cearcănele cauzate de retenția de apă din organism, recuperându-și fermitatea, luminozitatea, voluptatea și tinerețea tenului.

Tarife tratament radiofrecvență facială

Testimoniale

Întrebări frecvente

Da. Tratamentul facial X-Skin Age Onda Dinamică stimulează și oxigenează țesuturile în profunzime, oferind un efect de lifting imediat care se menține pe termen lung.

Tratamentul poate fi repetat la interval de 5-7 zile.

Acest tratament nu este indicat persoanelor care se află în următoarele situații: stimulator cardiac, epilepsie, boli de piele, eczeme, herpes facial, sarcină și alăptare, intervenție chirurgicală pe zonă sau tratament în ultimele 6 luni, cancer de piele sau antecedente, implant metalic pe zona de tratament. utilizarea de izotretinoină în ultimele 6 luni, tatuaj pe zona de tratament.