Tratament X-magic slăbire localizată

Procedeul de slăbire localizată este metoda perfectă pentru a scăpa de anumite imperfecțiuni de pe zonele cu probleme. Procedura acționează în profunzimea țesutului, fiind una non-invazivă, nedureroasă și cu rezultate de lungă durată, cu programe diferite pentru femei și bărbați.

Top Beneficii

Printre beneficiile acestei proceduri se numără: vascularizarea, oxigenarea și modelarea țesutului adipos, eliminarea toxinelor și lichidelor din țesuturile muscular, epitelial și conjunctiv, combaterea aspectul lipsit de elasticitate și vitalitate al pielii. Este recomandat femeilor care tocmai au născut și doresc să scape de pielea în exces.

Cum funcționează

Procedeul de slăbire localizată se realizează printr-un singur aplicator, având o acțiune sinergetică pe imperfecțiunile localizate. Țesutul este încălzit, vascularizat, oxigenat și modelat în același timp. Aparatul acționează local și profund împotriva țesutului adipos prin încălzirea acestuia.

Recomandarea Lavanda Sky

Această procedură tratează retenția hidrică, celulita, încetinirea metabolismului celular, țesutul adipos localizat și pierderea elasticității cutanate, rezultatele fiind de lungă durată și vizibile încă de la prima ședință. Este recomandat femeilor care tocmai au născut și doresc să scape de pielea în exces.

Tarife X-Magic Slăbire Localizată

Testimoniale

Întrebări frecvente

Tratamentul folosește tehnologia Multi-Action și îmbină: radiofrecvența, ultrasunetul de frecvență înaltă și medie, fotobiostimulare și masaj endermologic. Acesta tratează retenția hidrică, celulita, încetinirea metabolismului celular, țesutul adipos localizat și pierderea elasticității cutanate.

Radiofrecvența corporală nu este indicată în sarcină și alăptare, pe leziuni ale pielii deschise și persoanelor cu deficiențe renale, boli grave (epilepsie, cancer, boli de sânge) persoanelor cu proteze metalice sau purtătoare de stimulator cardiac și femeile purtătoare de sterilet metalic.

Esteticianul recomandă 4-8 ședințe de tratament de 30-35 de minute, la interval de o săptămână, în funcție de ce ne propunem să tratăm.