Health

Ce este Dermalinfusion și cum funcționează

Cauți un tratament care să îți facă pielea mai luminoasă și întinerită încă de la prima ședință dar nu știi care e potrivit pentru tine? Recomandarea Lavanda Sky este tratamentul Dermalinfusion

Ce este Dermalinfusion și cum funcționează? Poți afla în articolul de mai jos.

Ce este Dermalinfusion?

Dermalinfusion este o procedură non-invazivă și este o opțiune excelentă de tratament pentru diverse probleme ale pielii, cum ar fi îmbătrânirea, hiperpigmentarea, acneea, pielea uscată și multe altele. 

Cum funcționează?

Dispozitivul folosește vârfuri încrustate cu diamant, disponibile în 6 niveluri de abraziune, legate de oțel inoxidabil, care permit un tratament sigur pe față, inclusiv zona buzelor și a ochilor. Funcționează prin livrarea serurilor Pro-Infusion special formulate pentru pielea ta. Aceste seruri vizează rapid și eficient zonele de interes ale pielii. Aceste seruri special formulate sunt:

  • Ser ultra hidratant
  • Vitamina C
  • Ser pentru clarificarea porilor
  • Lumixyl (Lumixyl tratează hiperpigmentarea)

Puteți utiliza tratamentul Dermalinfusion pe aproape orice parte a corpului și este potrivit pentru toate tonurile și tipurile pielii. Designul său inovator, cu două porturi, conține două seruri Pro-Infusion, permițând operatorului să comute între seruri, oferind o abordare complet personalizată pentru a ajuta la abordarea problemelor multiple ale pielii într-un singur tratament.

Dermalinfusion îți poate ajuta pielea să fie mai hidratată, mai luminoasă și mai întinerită, încă de la prima ședință. Iar partea cea mai bună este faptul că nu necesită recuperare.

Cum se desfășoară o ședință?

Tratamentul începe cu o curățare cu un masaj care exfoliază orice machiaj sau murdărie din zi – și pregătește pielea pentru ceea ce urma să se întâmple: infuzia dermală.

Folosind bagheta de microdermabraziune cu vârf de diamant, se începe cu zonele mai mari și mai puțin sensibile ale feței mele – cum ar fi bărbia, obrajii, fruntea și gâtul. După ce acesta este ajustat pentru pielea mai sensibilă, sunt tratate zona nasului a ochilor și a buzelor.

Procedeul nu este dureros!

Ce fel de rezultate îți oferă?

Dermalinfusion este un tratament super hidratant și poate oferi pielii cu până la 70% mai mult volum, oferindu-ți o strălucire ca de filtru de Instagram. De asemenea, vei putea observa mai puține linii fine, riduri și roșeață, precum și îmbunătățiri la hiper-pigmentare, piele deshidratată, pori măriți și chiar pete. Practic, îmbunătățește aspectul general și textura pielii. Este considerat tratamentul ideal pentru “covorul roșu”, deoarece oferă îmbunătățiri instantanee și pe termen lung pielii tale. În plus, este un plumper temporar pentru buze.

Când poți observa primele rezultate?

Dermalinfusion - inainte/dupa

Răspunsul scurt este, imediat după tratament. Veți avea o piele strălucitoare, plină, uniformă, care se simte neobișnuit și satisfăcător de curată. Rezultatele optime vor fi observate aproximativ două zile mai târziu. Dar, ca și în cazul oricărui tratament facial, cele mai bune rezultate apar atunci când faci o vizită la clinică o dată pe lună pentru tratament.

Dacă îți dorești un tratament rapid, ușor și nedureros, Dermalinfusion este tratamentul pentru tine.Poți afla mai multe despre Dermalinfusion pe site sau ne poți contacta pe Facebook sau Instagram. De asemenea, te poți programa pentru un consult gratuit la 0799 431 800.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *