Beauty

20% reducere de vară la tratamente corporale

A sosit momentul mult așteptat! Vara! Da, știm că vrei sa stai la soare, pe plajă sau la piscină și să arăți fabulos dar înghețata e atâââât de delicioasăăă, nu? Iar după toată perioada aceasta de carantină e și mai greu să te apuci să faci ceva în privința asta!

Te înțelegem perfect! Dar nu-ți face griji, ne-am gândit noi la toate! Ți-am pregătit 20% reducere de vară la tratamente corporale! Nu e nevoie să alergi sau să renunți la înghețata de ciocolată ca să scapi de kilogramele în plus. 

Unul dintre tratamentele care te pot ajuta să elimini kilogramele în plus este tratamentul Onda Slăbire Localizată.

Acest tratament se face cu microunde Coolwaves™, care în doar câteva ședințe (5-6) va duce la reducerea acumulărilor de grăsime din zone precum abdomen, spate, brațe, coapse sau fese, fără durere și fără prea mult efort.

Beneficii:

  • Microundele Coolwaves™ tratează celulita chiar și în cele mai avansate stadii, indiferent de laxitatea pielii.
  • Aparatul distruge membranele celulelor grase, responsabile de apariția celulitei.
  • Procedura nu este dureroasă, nu are efecte secundare, fiind sigură și confortabilă pentru pacienți, care sunt entuziasmați de acest tratament inovator.

Cum funcționează

ONDA este singurul sistem care folosește microunde Coolwaves™ ce vizează selectiv celulele adipoase pentru a reduce depozitele de grăsime într-un mod sigur, eficient și non-invaziv. 

Tehnologia aparatului ONDA Deka se bazează pe ghidarea câmpului electromagnetic direct către adipocite cu scopul de a le distruge, în timp ce sistemul integrat de răcire protejează pielea și o ajută să își păstreze elasticitatea. 

Pacientul are parte de o procedură sigură și confortabilă. Microundele Coolwaves™ pătrund adânc în piele, distrugând membranele celulelor grase subcutanate. Lizatul este drenat semnificativ prin stimularea proceselor metabolice fiziologice (lipoliza macrofagă). Sistemul de răcire integrat în aplicator asigură distrugerea lipocitelor în condiții de siguranță și confort pentru piele.

Cui ii este recomandat

Acest tip de tratament este recomandat tuturor persoanelor care vor să scape de grăsimea acumulată în zone ca abdomen, spate, brațe, coapse sau fese, dar și oamenilor care vor să scape de pielea cu aspect neuniform. Microundele speciale ale sistemului ONDA induc contracția imediată a fibrelor de colagen și stimulează producerea de colagen nou. 

Care e partea bună la acest tratament? Acum ai 20% REDUCERE la el! Tot ce trebuie să faci este să dai click aici și să îți introduci datele de contact! Simplu ca bună ziua!

Profită de 20% reducere de vară la tratamente corporale!

Nu uita să ne urmărești și pe Facebook și Instagram pentru mai multe ofere!

Gata, acum poți să mergi să te bucuri de înghețată!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *