Fără categorie

Este sigur să mergi la spa medical în această perioadă?

Este sigur să mergi la spa în această perioadă? Probabil te-ai întrebat și tu acest lucru.

După cum bine știi, în timpul pandemiei toate locurile pe care le frecventam înainte au fost închise: baruri, restaurante, săli de sport, chiar și centrele de înfrumusețare. Acum toate aceste locuri sau redeschis, iar lucrurile au revenit relativ la normal. Putem merge oriunde vrem, însă doar în anumite condiții. Inclusiv când vine vorba de centre medicale sau spa-uri medicale, întrebare rămâne: este sau nu sigur să mergem în anumite locuri?

Cum ne-am pregătit noi pentru redeschidere

La Lavanda Sky încercăm să ne asigurăm întotdeauna că pacienți și clienți noștri se simt întotdeauna în siguranță. Tocmai de aceea, încă de dinainte de începerea pandemiei am crescut măsurile de protecție atât pentru tine cât și pentru angajații noștri. Aceste măsuri sunt respectate și acum.

  • Se vine la cabinet doar pe bază de programare, respectându-se ora stabilită
  • Pacienții care intră în clinică poartă mască și mănuși pentru siguranța lor și a angajaților
  • La intrare în clinică se dezinfectează și se spală cu apă și săpun
  • Tot personalul clinicii poartă echipament de protecție
  • Se dezinfectează frecvent toate suprafețele din clinică
  • Persoanele cu simptome de gripă și răceală sunt rugate să anuleze programarea din timp atât pentru siguranța lor cât și a noastră
  • Pacienții sunt obligați să completeze o declarație conform căreia nu a avut COVID, nu a călătorit în zone de risc și nu a intrat cu persoane bolnave de COVID în ultimele 2 săptămâni
  • Pacienții sunt rugați să vină neînsoțiți la programări

Cu toate acestea este important să ții cont de faptul că aceste reguli și măsuri pot varia de la o clinică la alta, tocmai de aceea este important să obții informațiile acestea înainte de a-ți face programare. În același timp, este indicat ca și cei de la clinică să facă același lucru pentru siguranța ambelor părți.

DESCARCĂ GHIDUL COMPLET PENTRU EPILARE DEFINITIVĂ

De ce trebuie să ții cont când mergi la un spa medical?

Conform cu toate măsurile de mai sus este important să vii la clinică după ce ți-ai făcut programare. Dacă înainte puteai să vii și neprogramat și puteai să găsești loc, acum acest lucru nu mai este posibil. Angajații trebuie să se pregătească de dinainte pentru venirea ta. De asemenea este important să te asiguri că tu ești sănătoasă înainte de a-ți face programarea. Ce înseamnă acest lucru? Trebuie să te asiguri că nu ai intrat în contact cu persoane bolnave de COVID și că nu ai fost în zone de risc. Dacă acest lucru s-a întâmplat totuși după ce ți-ai făcut programarea este esențial să reprogramezi.

Așadar este sigur să mergi la un spa medical în această perioadă? Nu este 100% sigur, dar este mai sigur decât dacă ai merge, să zicem, la mare în această perioadă. La clinică știi că angajații te așteaptă într-un mediu cât se poate de steril și igienizat.

Lavanda Sky te așteaptă la cabinet punându-ți la dispoziție toate măsurile de siguranță posibile, dar este indicat ca tu la rândul tău să respecți măsurile impuse de lege.

Spală-te pe mâini de fiecare dată când este necesar

Evită contactul cu persoane care sunt suspecte de infecții respiratorii acute

Nu îți atinge ochii, nasul și gura cu mâinile dacă aceste nu sunt curate

Acoperă-ți gura și nasul dacă strănuți sau tușești

Nu lua medicamente antivirale și nici antibiotice decât în cazul în care îți sunt prescrise de medic

Folosește masca de protecție în spațiile publice închise

Pentru mai multe informații despre noi poți găsi pe site și ne poți contacta pe Facebook și Instagram.

Descarcă ghidul complet pentru epilare defintivă aici.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *