Tratament Dermo Vacuum

Trecerea anilor își pune în primul rând amprenta pe piele. Cearcănele, ridurile, tenul matur sunt semne ale unui ten obosit, afectat de factori externi și care a acumulat multe toxine de-a lungul timpului. Pentru a scăpa de cele menționate mai sus, avem nevoie de îngrijire constantă și corespunzătoare, atât în exterior, cât și în interior. Dermo Vacuum reduce semnele vizibile ale îmbătrânirii și îți lasă pielea catifelată, tânără și voluptoasă după doar câteva ședințe.

Top Beneficii

Înaintarea în vârstă aduce odată cu ea circulația deficitară la nivelul feței. Această grăbește îmbătrânirea, iar țesuturile încep să acumuleze toxine. Procedura Dermo Vacuum contribuie la remodelarea conturului feței, iar drenajul ajută la detoxifierea organismului și încetinirea semnelor de îmbătrânire.

Cum funcționează

Tratamentul funcționează pe pliurile inestetice ale feței, umple ridurile mature și stimulează țesutul tenului prin eliberarea naturală de colagen. Astfel, trăsăturile feței vor fi definite, pielea va rămâne elastică și luminoasă. Procedura este non-invazivă și nu necesită recuperare.

Recomandarea Lavanda Sky

Acest tratament este potrivit pentru femeile care doresc reducerea ridurilor de expresie în zonele mai greu accesibile, cum ar fi ochii și deasupra buzelor, pliurile fiind diminuate după doar câteva ședințe.

Tarife

Testimoniale