Împachetări corporale
la Infrasaună

Împachetările corporale au fost concepute pentru a trata nevoile corpului – au proprietăți regenerative, detoxifiante, de vindecare a imperfecțiunilor. De asemenea, ajută la slăbirea localizată, rapidă și sănătoasă, eliminarea celulitei, prevenirea, ameliorarea și vindecarea vergeturilor.

Top Beneficii

⦾ Tonifiază corpul

⦾ Reduc celulita și ameliorează vergeturile

⦾ Accelerează metabolismul celular

⦾ Elimină lichidele in exces din țesuturi

⦾ Detoxifică organismul, prin eliminarea toxinelor

⦾ Îndepărtează straturile superioare de celule moarte și impurități

Cum funcționează

Tratamentul cu raze infraroșii este non-invaziv și non-agresiv, având rezultate excelente în ceea ce privește atât slăbirea, cât și sănătatea generală a organismului. Razele infraroșii activează lipoliza (arderea grăsimilor). Aparatul generează căldură concentrată pe corp, iar transpirația rezultată conține 30% grăsimi și toxine, comparativ cu efectele pe care le-ar avea o ședință la saună (aprox 15%).
Corpul este remineralizat și tonifiat. Circulația sangvină este mult îmbunătățită, sistemul imunitar fortifiat, corpul slăbind și în kilograme și în centimetri.

Recomandarea Lavanda Sky

Împachetările corporale la infrasaună ajută doamnele care doresc să scape de așa-numita “coajă de portocală”, printr-o tehnologie avansată și deloc dureroasă, unde nodulii adipoși sunt eliminați, pielea având un aspect neted, tonifiat.

De ce să alegi împachetările corporale

Comparativ cu mersul la saună, această procedură generează căldură concentrată pe corp, eliminând transpirația și toxinele acumulate în proporție de 30%, mult mai rapid decât mersul la saună, unde se poate produce un maximum de 15%.

Testimoniale

Întrebări frecvente

Specialiștii noștri recomandă un plan de 10 ședințe de tratament (2-3 împachetări pe săptămână). Totodată, post-tratament, acasă, te sfătuim să folosești produse profesionale pentru îngrijirea corpului.

Tratamentul prin împachetări corporale se poate repeta de 2 ori pe săptămână.

Căldura pătrunzătoare generată de infraroșu topește grăsimile acumulate în profunzime de către organism. Razele infraroșii activează lipoliza (arderea grăsimilor). Aparatul generează căldură concentrată pe corp, iar transpirația rezultată conține 30% grăsimi și toxine, comparativ cu efectele pe care le-ar avea o ședință la saună (aprox 15%).