Împachetări corporale fast slim (rece)

Celulita este rezultatul unui cumul de factori care țin în principal de alimentație, stil de viață și genetic. Aceasta este inamicul numărul 1 al tuturor femeilor, deoarece odată apărută, este considerată a fi greu de îndepărtat. Împachetările corporale fast slim acelerează procesul arderii grăsimilor prin termogeneză, oferind un impuls corpului de a scăpa singur de celulita inestetică acumulată de-a lungul timpului.

Top Beneficii

⦾ Elimină lichidele în exces din țesuturi

⦾ Tonifiază corpul

⦾ Reduce celulita și ameliorează vergeturile

⦾ Accelerează metabolismul celular

⦾ Determină slăbiri rapide

⦾ Detoxifică organismul, prin eliminarea toxinelor

Cum funcționează

Tehnica și produsele utilizate în această procedură remodelează corpul, reduc și decongestionează (topesc) excesul de țesut adipos. Dincolo de aspectele de tip estetic pe care le rezolvă, beneficiile se văd și asupra sănătății organismului: circulația sangvină este amplificată, scad șansele de atrofiere a vaselor mici care cauzează depunerile de grăsime, diminuează oboseală picioarelor și apariția celulitei.

Recomandarea Lavanda Sky

Tratamentul este potrivit persoanelor care doresc să scape de aspectul de “coajă de portocală”, care se confruntă cu aspectul inestetic al celulitei și doresc să dețină o piele netedă, fermă și catifelată. De asemenea, acest tratament este recomandat și persoanele cu varice care, în mod obișnuit, nu pot apela la astfel de proceduri.

Tarife împachetări corporale fast slim (rece)

Testimoniale

Întrebări frecvente

Împachetările corporale sunt proceduri în cadrul cărora zonele problematice ale corpului sunt stimulate fie să elimine, prin transpirație și masaje, depozitele de grăsime și substanțele nocive din organism, fie să își recapete elasticitatea și fermitatea.

Există mai multe tipuri de împachetări corporale: de hidratare, de detoxifiere, de slăbire sau anticelulitice, iar pentru fiecare tip se folosesc creme și loțiuni cu ingrediente naturale (de exemplu: cafea, ceai verde, alge marine) care sporesc eficacitatea tratamentului.

Da, vei observa o scădere de 1-4 centimetri.

  • Bolile cutanate (de exemplu: psoriazis, eczeme)
  • Implanturile metalice
  • Operațiile în urma cărora au fost implantate stimulatoare cardiace, precum și orice alte intervenții chirurgicale recente (ultimele 3-6 luni)
  • Diabetul
  • Epilepsia
  • Afecțiunile cardiace
  • Tumorile
  • Sarcina și perioada de alăptare
  • Perioada de menstruație.