Tratament Microneedling

După vârsta de 20 de ani, producția colagenului – prezent în mod natural în structura oaselor, a tendoanelor și a articulațiilor – scade. Tratamentul dovedește eficiență în stimularea și creșterea numărului de trombocite, ceea ce are ca rezultat final întinerirea și însănătoșirea tenului. Pielea va rămâne vizibil mai luminoasă, mai catifelată și mai elastică. Ridurile se vor diminua, la fel și aspectul de piele “lăsată”.

Top Beneficii

Cum funcționează

Procedura se realizează cu ajutorul dispozitivului cu micro-ace denumit DERMAPEN. Dispozitivul medical este format din două părți: o parte electrică de mână, conectată la o sursă de energie și un dispozitiv de unică folosință format din nano – ace. Când dispozitivul este conectat la sursă de energie, aceste ace oscilează foarte rapid și pătrund în piele la o adâncime presetată. Sistemul electronic unic de micro-ace deschide automat sute de micro-canale, moment în care până la 90% din substanțele active folosite pe parcursul tratamentului pătrund profund în epidermă. Tratamentul este minim invaziv, iar efectele sale sunt vizibile de la primele ședințe, având efect de durată. Procedeul de micro-needling prezintă cel mai sigur, rapid, igienic și eficient sistem de penetrare trans-dermică.

Recomandarea Lavanda Sky

Tratamentul Microneedling este potrivit pentru toate tipurile de ten, fiind un adjuvant eficient în lupta împotriva îmbătrânirii premature a pielii, nano acele pătrunzând adânc în epidermă și lăsând pielea curată și hidratată în profunzime.

Tarife tratament microneedling

Testimoniale

Întrebări frecvente

Frecvența tratamentului este recomandată între 5-7 ședințe.

Această procedură nu este indicată pe durata sarcinii sau în perioada de alăptare. Nici persoanele care au tendința de a forma cicatrici cheloide sau hipertrofice, infecții sau inflamații ale zonei care trebuie tratate, afecțiuni sau herpes în zona de tratament, boli cutanate cornice, patologii în coagularea sângelui, tratamente anticoagulante, vindecare întârziată, malignități cutanate, tratament cu izotretinoin în ultimele 3 luni nu pot efectua acest tratament.