Tratament Microneedling

Pielea noastră este dependentă de sinteza colagenului, deoarece acesta răspunde de fermitatea, tinerețea și elasticitatea tegumentelor. De la momentul nașterii startează un cronometru de încetinire a producerii colagenului, iar tenul nostru începe lent, dar sigur să îmbătrânească. Dacă mai adăugăm și efectele nocive ale poluării intense, un metabolism lent și o carență de vitamine, va rezulta că la maturitate vom avea nevoie de o sumedenie de produse de îngrijire costisitoare și ore întregi petrecute în saloanele de înfrumusețare.

Totuși există o soluție care te scutește de toate aceste inconveniențe: Microneedling realizat cu aparatul Dermapen.

Top Beneficii

⦾ Tratează cicatricile provocate de acnee, punctele negre și coșurile

⦾ Elimină vergeturile

⦾ Elimină ridurile din jurul ochilor și liniile fine

⦾ Îmbunătățește aspectul pielii subțiri deteriorate de soare sau de înaintarea în vârstă

⦾ Are rezultate excelente în tratamentul acneei și tenurilor mature

⦾ Oferă efect de lifting pentru pielea flască

Ce reprezintă procedura de microneedling?

Microneedlingul este o procedură non invazivă realizată în saloane, grație unor instrumente tehnologice precum Dermapen. Esența metodei microneedlingului reiese dintr-un principiu simplu: provocarea controlată a unei traume superficiale cu ajutorul acelor de titan ale unui dermaroller în nivelul profund al pielii pentru a porni sau restarta procesele regenerative și faza organică de revitalizare a pielii.

Acele microscopice ale Dermapenului penetrează pielea, traumatizând controlat celulele și fibrele, dând astfel startul procesului de stimulare și producere de colagen. Bariera pielii este astfel stimulată corespunzător, pentru a reconstitui zonele afectate minor de acele Dermapenului. Este principiul similar celui natural, ca și atunci când aveți un traumatism superficial al pielii, iar celulele epidermei încep instantaneu să o reconstituie cât mai rapid. Cu vârsta însă, acest lucru este tot mai dificil. Efectul principal în cazul acestei proceduri este cel anti-ageing, iar datorită canalelor create de acele Dermapenului în procedura de Microneedling, în piele ajung, fără a apela la injectare, toate substanțele utilizate de specialistul Lavanda Sky atât de necesare pielii tale. Ne referim aici la vitamine A, E, C, la acidul hialuronic sau chiar la plasmă, în funcție de necesitatea tenului supus tratamentului.

Este o metodă non-invazivă și non-traumatizantă, permițând pielii să funcționeze în dependență de capacitatea sa de regenerare, doar oferindu-i un aport de vitamine și substanțe nutritive necesare.

Recomandarea Lavanda Sky

Tratamentul Microneedling este potrivit pentru toate tipurile de ten, fiind un adjuvant eficient în lupta împotriva îmbătrânirii premature a pielii, nano acele pătrunzând adânc în epidermă și lăsând pielea curată și hidratată în profunzime.

Cum decurge procedura de microneedling?

Microneedlingul este, după cum am menționat anterior, o procedură non-invazivă, pe care o poți face în salonul nostru, apelând la expertiza unui specialist cu experiență în tehnologia Dermapen. Dermapenul reprezintă un mecanism sau instrument medical de forma unui pix, care la capătul său are instalată o rolă cu ace mici de titan, care, în timpul procedurii, pot genera până la 1300 de micro înțepături per minut.

În executarea procedurii, acele pătrund la o adâncime de până la 3 mm, iar specialistul nostru alege, adaptează și reglează lungimea acelor ținând cont de natura porțiunii de piele care este supusă tratamentului, în acest fel rezultatele fiind individualizate corespunzător.

Dermapenul poate fi utilizat în trei direcții: orizontal, vertical, diagonal, prin urmare, acest lucru permite tratamentul zonelor dificil de accesat, de exemplu pliurile gâtului sau zona nasului.

Folosirea tehnologiei Dermapen permite îmbunătățirea imunității pielii, deoarece se dă start procesului de vindecare a zonelor „afectate”, astfel încât să se stimuleze procesul de eliberare a colagenului, elastinei și a acidului hialuronic produs natural de piele.

Este important să menționăm că microneedlingul cu tehnologia Dermapen poate fi folosit atât în scopuri cosmetice(pentru a obține un efect de revitalizare și întinerire a pielii), cât și în scop medical (de exemplu, în tratamentul calviției, al acneei sau al cicatricilor). În vederea realizării corespunzătoare, cu 3-4 săptămâni până la procedură, pacientul va utiliza o rutină de îngrijire adaptată conform problemei pe care o are. Produsele de îngrijire vor fi atent selectate și recomandate de un specialist Lavanda Sky.

Un avantaj major al prezentei proceduri este că aceasta rezolvă diferite probleme ale epidermei fără a-i afecta bariera protectoare, deoarece traumele superficiale realizate cu acele Dermapenului se regenerează în câteva minute după încheierea procedurii.

Cu jumătate de oră până la procedură, pielea pacientului este curățată și dezinfectată, iar înainte de începerea propriu-zisă a procedurii se aplică un gel anestetic, pentru a diminua senzațiile dolosive și a face procesul cât mai confortabil. Imediat după procedură se recomandă aplicarea unei măști cu acid hialuronic, care va calma și revigora pielea (pas aplicabil în cazul în care procedura este de ordin cosmetologic).

Ce probleme rezolvă procedura?

Microneedlingul se potrivește perfect pentru:

  • Întinerirea și liftingul pielii – deci, dacă ai probleme cu tenul, cu nivelul de elasticitate al acesteia, atunci acest tratament îți este indicat;
  • Combaterea căderii părului și tratamentul calviției – părul este și el afectat de schimbări hormonale, de poluare sau de probleme cu metabolismul, de aceea prin intermediul microneedlingul se poate încetini și trata eficient problema. Prin intermediul rollerului cu ace sunt introduse vitaminele din clasa A, E, C pentru revitalizarea rădăcinilor podoabei capilare, astfel încât să stimuleze foliculii și să crească fire noi de păr.
  • Estomparea vergeturilor – atât femeile, cât și bărbații se confruntă cu apariția vergeturilor, din cele mai diverse motive. Acestea sunt inestetice, dar pot fi înlăturate cu aplicarea metodei de microneedling. Colagenul care se produce reușește să diminueze aspectul diferit al petelor cauzate de vergeturi și reface epiderma, în cel mai eficient mod.

Procedura de microneedling are doar câteva contraindicații, în cazul cărora este fie interzisă, fie limitată ca aplicare din cauza unor forme de infecții ale pielii, cum ar fi acneea purulentă, herpesul în formă activă sau pruritul. Totodată, această procedură poate fi folosită activ pentru întreaga piele, pentru a rejuvena și întoarce fermitatea celor mai diferite zone ale epidermei.

Specialiștii Lavanda Sky oferă consultații și vor discuta cu tine fiecare aspect necesar până la demararea procedurii, în timpul acesteia și după încheierea tratamentului. Durata acestuia și pașii îți vor fi explicați cu maximă rigurozitate, astfel încât să știi clar ce rezultate vei obține.

Tehnologia Dermapen este cea mai accesibilă, cu cele mai mici efecte dolosive și cu rezultate mult mai rapide, comparativ cu mezorollerele obișnuite, iar posibilitatea de reglare a lungimii acelor, precum și a adâncimii de penetrare asigură un tratament în doar câteva sesiuni (în cazurile de ordin cosmetic).

Vrei să redobândești sănătatea pielii sau părului tău?

Contactează-ne și beneficiază de cel mai bun preț și de consultația unui medic specialist din cadrul echipei Lavanda Sky. <br><br> Lavanda Sky - frumusețea pe care o meriți!

Testimoniale

Întrebări frecvente

Frecvența tratamentului este recomandată între 5-7 ședințe.

Această procedură nu este indicată pe durata sarcinii sau în perioada de alăptare. Nici persoanele care au tendința de a forma cicatrici cheloide sau hipertrofice, infecții sau inflamații ale zonei care trebuie tratate, afecțiuni sau herpes în zona de tratament, boli cutanate cornice, patologii în coagularea sângelui, tratamente anticoagulante, vindecare întârziată, malignități cutanate, tratament cu izotretinoin în ultimele 3 luni nu pot efectua acest tratament.

Tarife tratament microneedling