Tratament anticelulitic twin system

Nicio femeie nu dorește să se confrunte cu grăsimea întărită, însă aceasta se acumulează de-a lungul anilor, în lipsa unei alimentații sănătoase sau a unui stil de viață activ. Elimină acel efect nedorit de coajă de portocală sau chiar “gropițe” de pe suprafața pielii prin procedura anticelulitică Twin System.

Top Beneficii

Cum funcționează

Aparatul Twin System folosește tehnologia vacuum, urmând să se realizeze un masaj endermologic eficient, în profunzime. Această procedură tratează celulita, retenția de apă de la nivelul picioarelor, feselor sau a abdomenului și contribuie atât la fermitate cât și la tonifiere în zona bustului.

Recomandarea Lavanda Sky

Această procedură este recomandată femeilor care doresc să scape de nodulii celulitici, cunoscuți și sub numele de “aspect de coajă de portocală”, sau “gropițele” localizate preponderent la nivelul coapselor.

Tarife Tratament anticelulitic Twin System

Testimoniale

Întrebări frecvente

Pentru început, îți recomandăm să realizezi tratamentul de două ori pe săptămână, la un pachet de 10 ședințe. Menționăm că un aport semnificativ în procesul de slăbire îl are și alimentația sănătoasă. Înainte de fiecare tratament realizat în salon, terapeutul nostru va realiza o consultație personalizată. Pe baza consultației, acesta va stabili tipul de tratament folosit.

Nu, această procedură este non-invazivă, așadar nu prezintă riscuri.