Terapia Vampir (PRP)

Tratamentul cu plasmă proprie îmbogățită cu trombocite (Platelet Rich Plasmă), cunoscut sub denumirea de terapia Vampir este cea mai modernă soluție de regenerare a pielii prin forțe proprii. Tratamentul Terapia Vampir sau „Dracula” are un efect puternic de întinerire, revitalizare și regenerare a pielii. Reprezintă un hidratant intens, care redă luminozitatea naturală a pielii și acționează în profunzime, corectând ridurile, cearcănele și cicatricile post-acneice.

Top Beneficii

Prin terapia Vampir, putem interveni asupra unei palete diverse de imperfecțiuni ale pielii: accentuarea formei naturale a buzelor, ridicarea colțurilor exterioare ale gurii, pentru obținerea unui look optimist, corectarea ridurilor radiare din jurul gurii (aspectul de buze țuguiate), înălțarea liniei superioare a buzelor, pentru un aspect mai îndrăzneț, mărire buze inferioare, pentru un look senzual, corectarea asimetriilor de formă sau volum.

Cum funcționează

Procedura presupune recoltarea unei cantități de 10 ml din sângele tău, într-un tub vidat. Într-un aparat special, o centrifugă vortex separă plasmă și trombocitele de restul elementelor. Plasma conține plachete, celule stem, enzime, nutrienți, anticorpi, hormone, glucoză, lipide și un antioxidant puternic – albumina. Plasma, bogată în plachete, concentrează 7 proteine fundamentale ale organismului, factori de creștere, secretați de plachete, pentru a activa procesul de vindecare al rănilor. Tot plasma conține trei proteine: fibrin, fibronectină și victronectină – cu rol important în regenerarea țesuturilor deteriorate. Trombocitele sunt responsabile de vindecarea rănilor, prin formarea de cheaguri care opresc sângerarea, stabilizează circulația și repară țesuturile. După etapă de recoltare și centrifugare, urmează partea de injectare propriu zisă în zonele tratate.

Recomandarea Lavanda Sky

Terapia Vampir se potrivește de minune tuturor persoanelor care doresc să redea chipului un aspect întinerit, ferm și fără imperfecțiuni. Procedura hidratează în profunzime tenul, redă luminozitatea naturală a pielii și acționează în profunzime, eliminând cearcănele și cicatricile post-acneice.

Tarife terapia Vampir (PRP) *fata

Tarife terapia Vampir (PRP) *fata+gat+decolteu

Testimoniale

Întrebări frecvente

Procedura este minim invazivă, rezultatele fiind vizibile după prima ședință. Sunt necesare 2-3 ședințe la interval de 3 săptămâni și repetarea tratamentului la 6 luni/un an, în funcție de indicațiile medicului.