Reflexoterapie

Fiecărui organ îi corespunde un punct reflex pe corp. Principiul de funcționare al reflexoterapiei este masarea unor puncte cheie de pe suprafața tălpilor sau palmelor, ce corespund unor organe din corp, înlăturând astfel afecțiunile pe care organele de prezintă. Punctele reflexe sunt cel mai bine identificate la nivelul mâinilor și al picioarelor.

Top Beneficii

Cum funcționează

Reflexoterapia constă în ședințe de masaj concentrate pe organele cu probleme. Reflexoterapeutul va presa cu degetele punctele dureroase, cu o intensitate medie sau mare, pentru a facilita dizolvarea depunerilor de toxine, circulația sângelui și implicit oxigenarea țesuturilor. Efectele se transmit mai departe către organul ce corespunde punctului masat, fiind eficient asupra a multiple afecțiuni de ordin intern.

Recomandarea Lavanda Sky

Reflexoterapia este recomandată persoanelor care suferă de afecțiuni digestive, respiratorii, de ordin renal, sau care se confruntă cu răceli sezoniere.

Tarife microdermabraziune

Testimoniale

Întrebări frecvente

Reflexoterapia tratează stări și afecțiuni precum: stres, insomnie, sciatică, balonări, bronșite, rinite, sinuzite, probleme tiroidiene, reglarea menstruației, ulcer, gastrite, tulburări ale menopauzei, obezitate sau diabet.

Masajul nu este recomandat femeilor însărcinate, persoanelor cu risc de hemoragie, care prezintă varice deschise pe suprafața corpului, cu răni deschise sau iritații severe în aceste zone.