Masaj terapeutic

Oboseala, stresul, lipsa de mișcare și mesele haotice sunt efectele stilului de viață nesănătos. Odată acumulate, acestea se resimt în fiecare fibră a organismului. Printre metodele prin care putem contracara aceste neplăceri se află la loc fruntaș o ședință de masaj terapeutic. Aceasta are ca scop final mobilizarea resurselor de regenerare și auto-vindecare ale organismului. În plus, este sănătos, eficient, și, nu în ultimul rând, plăcut.

Top Beneficii

Cum funcționează

Procedura constă în prelucrarea manuală a țesuturilor moi, efectuată în sens invers în care are loc circulația sangvină, cu scopul de a stimula vindecarea afecțiunilor coloanei vertebrale precum cifoze, traumatisme, scolioze, lombosciatică, lumbago, sciatică.

Recomandarea Lavanda Sky

Masajul terapeutic este recomandat persoanelor care suferă de următoarele afecțiuni: reumantisme degenerative, întinderi musculare, distrofie musculară și neuromusculară, artroze, entorse sau luxații. Pielea este prima care va resimți efectele benefice ale procedurii: devine mai elastică și mai catifelată. La scurt timp, mușchii se detensionează, se tonifiază, iar centrii locomotori din creier se deblochează.

Tarife masaj terapeutic

Testimoniale

Întrebări frecvente

Procedura nu lipsește din programul curent de antrenament al sportivilor, pentru ca performanța lor să fie una sporită. Terapeuții noștri recomandă practicarea masajului terapeutic în mod consecvent.

Tratamentul nu se adresează persoanelor cu tromboflebită, tromboză venoasă, insuficiență renală severă, insuficiență cardiacă severă sau tumori maligne.