Masaj endermologic

Masajul endermologic este o procedură non-invazivă și non-dureroasă, care stimulează microcirculația la nivelul țesuturilor dermei, drenează limfa, elimină lichidele, toxinele și grăsimile acumulate în exces și stimulează sistemul de irigare arteriale. Astfel, centimetri în plus vor scădea, iar pielea va rămâne tonifiată, cu un aspect neted și ferm.

Top Beneficii

Acest tip de tratament prin masaj revitalizează intreg organismul prin eliminarea apei reziduale, a toxinelor și grăsimilor acumulate în exces în corp, redând corpului o frumusețe suplă, un aspect neted de lungă durată.

Cum funcționează

Tratamentul corporal durează între 30 și 45 minute, timp în care un terapeut se va concentra în special pe zonele cu probleme, dar nu numai, pentru o stimulare generală a circulației și eliminarea apei reziduale. Practica a demonstrat că rezultatele optime se obțin cu 2-3 tratamente pe săptămână. Sunt necesare 15-20 ședințe, dar primele rezultate obiective încep să se vadă după 5-8 ședinte. După obținerea rezultatului dorit, sunt necesare tratamente de întreținere, unul la 7-10 zile. Este un un masaj deosebit de relaxant, ce oferă clienților o stare generală de bine și revitalizare.

Recomandarea Lavanda Sky

Masajul endermologic este potrivit pentru persoanele care doresc să scadă în centimentri și să acționeze asupra zonelor cu probleme, cum ar fi abdomenul și coapsele. Pielea va rămâne mai tonifiată și aspectul de “coajă de portocală” va fi complet eliminat prin detoxifierea limfei.

Tarife masaj endermologic

Testimoniale

Întrebări frecvente

Beneficiile endermologiei sunt: ameliorarea spasmelor și durerilor musculare, stimularea circulației sangvine și limfatice (circulația sângelui este accelerată de până la 4 ori), reducerea dimensiunilor corpului, tonifierea pielii și activarea metabolismului.

Acest tip de masaj nu este indicat persoanelor cu hipertensiune, boli ale pielii, alergii, boli infecțioase progresive, diabet, cancer, hernie, vene varicoase (se aplică tratamentul în jurul acestora, niciodată direct pe ele), flebită, tromboză, sarcină, medicamente anticoagulante, pseudoatrofie (injecții cu cortizon), proteze metalice.