Masaj de relaxare

Masajul este o activitate practicată din cele mai vechi timpuri, care se bazează pe capacitatea corpului de a se vindeca. Un masaj de relaxare îți reîncarcă bateriile, te deconectează de stresul acumulat în urma activităților de rutină. Masajul de relaxare acționează asupra întregului organism, iar fiecare parte a corpului beneficiază de tehnici speciale de îngrijire.

Top Beneficii

Cum funcționează

Înainte de masaj, un factor esențial și reconfortant este reprezentat de atmosfera creată în cadrul salonului. Aromaterapia, muzica aleasă atent și lumina sunt doar câteva dintre aspectele de care noi ținem cont. Terapeutul nostru va aplica presiune medie pe diferite grupe de mușchi ale corpului, începând de la baza gâtului, continuând cu spatele și apoi cu brațele și picioarele. Se folosesc uleiuri și creme speciale pentru masaj, pentru ca experiența de relaxare și echilibrare a organismului să fie una completă.

Recomandarea Lavanda Sky

Masajul de relaxare este combatantul numărul 1 împotriva stresului cauzat la locul de muncă, a orelor nesfârșite petrecute în trafic și a tuturor factorilor care dăunează stării tale generale de bine. După doar o ședință, corpul tău se va simți mai ușor, relaxat, și ți se va genera o stare pozitivă, de bine.

Tarife microdermabraziune

Testimoniale

Întrebări frecvente

Pentru că efectele masajului să fie vizibile, este nevoie ca organismul nostru să se obișnuiască cu schimbările pe care acesta le aduce. Asemenea unui obicei care își face simțite efectele benefice prin repetare, e nevoie că masajul să ocupe un loc regulat în viața noastră. De aceea, recomandarea terapeutului nostru este practicarea masajului de relaxare cel puțin o dată pe săptămână. Masajul de relaxare este recomandat persoanelor de orice vârstă, care nu au interdicții din punct de vedere medical precum afecțiuni inflamatorii osoase și osteoarticulare, afecțiuni cardiovasculare acute, afecțiuni maligne/cu potențial de malignizare prin masaj, sau boli de piele.