Masaj cu pietre calde

Masajul cu roci vulcanice este unul dintre cele mai cunoscute și apreciate terapii practicate în clinici, centre de înfrumusețare și centre spa. Are la bază echilibrarea meridianelor (canale energetice) și a chakrelor (centrii energetici) care stau la baza funcționării organismului uman. Pietrele încălzite sunt plasate exact pe cele șapte chakre, pe linia coloanei vertebrale, cele rotunde pentru masajul spatelui, a mâinilor și a picioarelor, iar pentru coloana cervicală și gât se utilizează pietre mai mici.

Top Beneficii

Cum funcționează

Această tehnică de masaj funcționează și ca o metodă de slăbire. Masajul cu roci vulcanice îmbină aromaterapia cu termoterapia și hidroterapia. Practic, pietrele bazaltice netede, sterilizate anterior procedurii, sunt încălzite controlat la o temperatură de 40-50 grade și unse cu uleiuri esențiale. Căldura rocilor este transmisă organismului prin canale energetice, ceea ce duce la eliminarea tensiunilor și la o stare de bine, relaxată a organismului. Fiecare piatră corespunde unui punct esențial de pe corpul tău, iar în funcție de poziționarea ei, este stimulată circulația fluxului energetic și regenerarea celulelor din tot corpul. Prin tehnicile specifice (rotire/alunecare), rocile devin obiect de masaj care creează o senzație plăcută la nivelul întregului organism.

Recomandarea Lavanda Sky

Masajul este potrivit pentru persoanele care se simt obosite, extenuate psihic și fizic. Această tehnică se poate aplica pe o singură parte a corpului sau întregului organism, putând grăbi vindecarea în afecțiuni articulare sau stări generale de stres și oboseală.

Tarife masaj cu pietre calde

Testimoniale

Întrebări frecvente

Toată procedura de masaj conduce la eliminarea toxinelor din organism, inclusiv prin transpirație, astfel că recomandarea noastră este să te hidratezi corespunzător după fiecare ședință.

Masajul nu este recomandat persoanelor care au intoleranță la căldură/iau medicamente cu contraindicații la căldură. Nu este potrivit pentru femeile care au sarcină cu risc, boli și afecțiuni ale inimii, diabet, hipertensiune arterială, răni recente la nivelul pielii sau care au suferit arsuri.