Masaj anticelulitic

Apariția celulitei este un semn al unei alimentații greșite și a sedentarismului. În acest caz, tratamentul anticelulitic combate nodulii vinovați pentru apariția celulitei și a efectului inestetic de “coajă de portocală” pe corp. Rezultatele masajului anticelulitic sunt vizibile încă de la prima ședință.

Top Beneficii

Cum funcționează

Prin această procedură se acționează asupra zonei afectate cu mâinile sau instrumente speciale, în sesiuni repetate, pentru a reduce aspectul de coajă de portocală. Numărul de ședințe se stabilește împreună cu terapeutul, în funcție de gradul de celulită avut de pacient.

Recomandarea Lavanda Sky

Acest tip de masaj este recomandat persoanelor care doresc să-și recapete pielea fermă, netedă și fără urme de celulită.

Tarife masaj anticelulitic

Testimoniale

Întrebări frecvente

Frecvența și numărul de ședințe se stabilesc la prima ședintă. Esteticianul nostru îți va face o evaluare privind stadiul celulitei, gradul ei și numărul procedurilor necesare. Pentru rezultate eficiente, în principiu, sunt necesare 3 proceduri/săptămână timp de o lună, iar pentru întreținere, cel puțin 1 ședință pe săptămână.

Nu, masajul anticelulitic nu prezintă riscuri sau efecte negative de orice fel.