Drenaj limfatic

Drenajul limfatic este recunoscut în prezent ca una dintre terapiile corporale cu efecte benefice majore asupra sănătății organismului. Acesta combate semnele sedentarismului, al acumulării toxinelor în corp și accelerează procesul de slăbire prin curățarea limfei, care conduce la o detoxifiere completă a organismului.

Top Beneficii

Cum funcționează

Pentru a asigura o bună irigare a tuturor organelor și a țesuturilor, inima pompează sânge sub o presiune destul de crescută, fapt ce favorizează ieșirea “apei” din vasele de sânge. Fără drenarea lichidului interstițial (care nu mai poate intra înapoi în vasele de sânge), organismul se încarcă și se umflă. Drenajul se efectuează prin presiuni care acționează asupra ganglionilor limfatici. Tehnica îmbină masajul clasic, presopunctura și reflexoterapia, iar o ședință durează aproximativ 45 de minute.

Recomandarea Lavanda Sky

Deoarece sistemul limfatic deține o mare importanță în buna funcționare a organismului oricărei persoane, drenajul limfatic este recomandat tuturor persoanelor care doresc să scape de toxinele din organism. Sedințele de drenaj ajută la eliberarea limfei și la accelerarea procesului de slăbire.

Tarife drenaj limfatic

Testimoniale

Întrebări frecvente

Procedura este una non-invazivă și determină o penetrare mai profundă a țesutului. Curățarea de toxine a limfei este indicată oricărei persoane aflată într-o condiție de sansatate optimă, care fie ține cură de detoxifiere sau de slăbire – cel puțin două cure pe an. Efectele sunt vizibile după 1-4 ședințe, iar o cură implică între 6-10 ședințe, realizate câte două pe săptămână.

Nu este recomandată persoanelor cu afecțiuni vasculare, ale sistemului limfatic, femeilor însărcinate sau care alăptează.