Dermoporatie cu acid hialuronic și vitamine

Procedura minim invazivă de dermoporatie cu acid hialuronic oferă chipului dumneavoastră un complex necesar de vitamine și nutrienți, din care el își ia atât cât este necesar pentru a-și recăpăta elasticitatea, suplețea și fermitatea mult dorite.

Top Beneficii

⦾ Constituie un adjuvant natural în ceea ce privește refacerea tonusului pielii, estomparea ridurilor și corectarea unor semne și cicatrici.

⦾ Tratamentul are rol nutritiv, antioxidant, stimulează microcirculația și metabolismul celular local, efectul final fiind cel de rejuvenare facială completă.

⦾ Tratamentul se poate injecta și la nivelul mâinilor, având același efect de reîntinerire.

Cum funcționează

Sedințele de dermoporatie se realizează cu prin microinjectări cu ajutorul unui aparat special de injectat, fapt ce permite o injectare uniformă, la adâncimi precise, în funcție de zonă, unde dorim să ajungă substanța, cu 5 sau 9 ace simultan, ceea ce sporește confortul procedurii și optimizează rezultatele.

Recomandarea Lavanda Sky

Această procedură se aplică la nivelul feței, gâtului, respectiv decolteului și este recomandat persoanelor care doresc refacerea tonusului pielii în mod natural, împreună cu estomparea ridurilor și corectarea unor semne și cicatrici.

Tarife dermoporatie

Testimoniale

Întrebări frecvente

Este recomandat ca procedeele de dermoporatie să se combine cu tratamentele estetice chirurgicale, precum laser. O ședintă de dermoporatie durează aproximativ 30 de minute și presupune injectări de câte 0,1 – 0,5 ml la distanțe de 1-3 cm, în funcție de zona tratată. Este recomandat un număr de 3 ședințe la 2 săptămâni distanță una de alta și un număr de 3 cure pe an.