Acid hialuronic

Acidul hialuronic este un carbohidrat care se găsește în mod natural în organismul tău: în cartilaje și în piele. Rolul acestuia este de a transporta nutrienți către celule și de a le purifica de toxine. Reține cantități de apă de 100 de ori mai mult decât volumul propriu, tocmai de aceea este considerat un ingredient excelent pentru hidratarea cutanată. Odată cu înaintarea în vârsta, volumul de acid hialuronic scade, ceea ce duce inevitabil la pierderea elasticității pielii și la apariția ridurilor.

Top Beneficii

Pentru a reda fermitatea și suplețea pielii, acidul hialuronic este soluția folosită pentru umplerea ridurilor din mai multe zone, precum: sanțul nazolabial, liniile marionetă (din colțurile buzelor), liniile verticale de pe buze, ridurile profunde, cicatricile adâncite de orice cauză (acnee, traumatisme etc).

Cum funcționează

Acidul hialuronic estompează, în primul rând, ridurile prin umplerea golurilor dintre fibrele de colagen și elastină, cu o textură hidratantă și un efect de lifting vizibil. În al doilea rând, stimulează sinteza de colagen, care are menirea de a susține tendoanele, pielea și cartilajul. O cantitate optimă de acid hialuronic în țesuturi va determina și menține fermitatea și suplețea pielii. Luminozitatea și lifting-ul facial sunt aspectele imediat vizibile ale tratamentului. Vei avea parte un ten hidratat în profunzime, cu aspect neted, hidratat și odihnit.

Recomandarea Lavanda Sky

Intervențiile cu acid hialuronic sunt adesea folosite de către doamnele care își doresc umplerea ridurilor mature de expresie, egalarea și uniformizarea conturului feței, corectarea anumitor zone ale fetei fără a fi nevoite să apeleze la bisturiu.

Tarife acid hialuronic

Testimoniale

Întrebări frecvente

Efectul tratamentului este imediat, minim invaziv (durerea este insesizabilă datorită cremei anestezice), iar durata este temporară. Tipurile de acid hialuronic pe care le folosim în clinică sunt doar produse premium, înalt croslinkate, care oferă un rezultat sigur și uniform. Fiind un compus pe care organismul îl conține în mod natural, riscurile sunt minime, tratamentele fiind foarte bine tolerate.

Tratamentul nu este recomandat persoanelor însărcinate, care au născut recent sau celor care au intoleranță la compusul de bază.