Politică de retur

Daca returnati produsul comandat, vom rambursa suma, fara intarzieri nejustificate si, in orice caz, nu mai tarziu de 14 zile de la data la care suntem informati cu privire la decizia dumneavoastra de a va returna comanda. Vom efectua aceasta rambursare prin transfer bancar (cumparatorul trebuie sa precizeze un cont IBAN in RON, compus din 24 de caractere); in orice caz, nu vi se vor percepe comisioane ca urmare a unei astfel de rambursari. Putem amana rambursarea pana la data la care primim inapoi produsele sau pana la momentul la care ne-ati furnizat dovada ca ati trimis inapoi produsele, fiind valabila data cea mai apropiata.

In cazul in care ati receptionat produsele comandate, expediati produsele fara intarzieri nejustificate la urmatoarea adresa Lavanda Sky, Str. Ciocarliei, nr.40A, Cluj-Napoca, in decurs de maximum 14 zile de la data la care ne-ati comunicat returnarea. Termenul este respectat daca produsele sunt trimise inapoi inainte de expirarea perioadei de 14 zile.

Va trebui sa suportati costul direct al returnarii produselor si sunteti responsabil doar pentru diminuarea valorii produselor care rezulta din manipulari, altele decat cele necesare pentru determinarea naturii, calitatilor si functionării produselor.

Produsul poate fi returnat numai daca este in conditii perfecte, inclusiv ambalajul, adica sa nu prezinte sub nici o forma semne de uzura sau consum, sa fie nedesfacut, respectiv sigilat.

In functie de starea produsului returnat, se va decide daca rambursarea poate fi acceptata.

Numai in anumite situatii care depind numai de decizia Vanzatorului, acceptam returnarea produselor daca acestea au fost folosite o singura data sau prezinta mici urme de uzura. In astfel de cazuri Vanzatorul va face o verificare asupra produsului si va stabili valoarea care trebuie returnata Cumparatorului

Am primit alt produs

Ați primit alt produs decât cel comandat? Ne cerem scuze pentru acest inconvenient.

Vă rugăm să ne informați în cel mai scurt timp posibil, cu privire la produsul care a fost livrat greșit. Vom analiza situația și vom găsi o soluție.

 

  • Contactați Serviciul nostru de relații cu clienții, aici vă oferim informația necesară și putem să comandăm un retur pentru Dvs.
  • Împachetați cu atenție produsele pentru a preveni deteriorarea în timpul transportării.

Contactați serviciul nostru de relații cu clienții prin telefon sau e-mail.

Luni – Vineri

9:00-17:00

Telefon +40 799 431 800 

Email lavandasky.ro@gmail.com

Trimiteti bunurile catre:  Lavanda Sky, Str. Ciocarliei, nr.40A, Cluj-Napoca

Am primit un colet incomplet sau deteriorat

Ne pare foarte rău, că ați primit coletul incomplet sau deteriorat

Vă rugăm să ne informați cât mai curând posibil în legătură cu produsul pe care nu l-am furnizat sau cu produsele deteriorate. Vom analiza situația și vom reveni cu o soluție.

Formular de retur